Vampire: The Masquerade – Bloodhunt toont zich in nieuwe bloedige trailer

Kun je niet wachten tot we eindelijk aan de slag kunnen met de nieuwste Vampire: The Masquerade – Bloodlines? Ik ook niet! Misschien kan Vampire: The Masquerade – Bloodhunt, dat wél uitkomt dit jaar, het leed wat verzachten.

De game belooft in ieder geval een hoop meer actie, met snelle wapenwissels en een mix tussen mêlee en ranged combat in de grimmige World of Darkness.

Gepubliceerd door Lazlo

De legende gaat dat Lazlo's eerste woordje "PlayStation" was. Straf, want Sony's iconische console verscheen pas twee jaar na z'n geboorte. Desondanks omschrijft Lazlo zichzelf intussen als een ware platform-agnost en verdeelt hij de koek tussen z'n PlayStation 5, Nintendo Switch en pc. Op genre-vlak is hij een alleseter, al heeft hij een bijzondere voorliefde voor alles met een sterk verhaal, of waar hij zich urenlang met z'n vrienden in kan verliezen.