Ook Rainbow Six Extraction laat zich zien op PlayStation Showcase

Rainbow Six Extraction Ubisoft

Ook Ubisoft had iets te om de kijkers van de PlayStation Showcase te plezieren, namelijk een nieuwe trailer voor Rainbow Six Extraction.

Rainbow Six Extraction heeft nog steeds geen releasedatum, al hadden we dat wel verwacht dat we die tijdens de showcase te zien en te horen zouden krijgen. Maar bon, januari 2022 is niet meer zo veraf.

Ubisofts ambitie is om met Rainbow Six Extraction een volwaardige AAA-ervaring te leveren die de manier verandert waarop je coöperatieve games speelt en erover denkt. Met unieke functies zoals Missing In Action of The Sprawl wordt elke missie een spannende en uitdagende ervaring waarin je de elite-operators van Rainbow Six aanvoert in een gevecht tegen een dodelijke en zich ontwikkelende buitenaardse dreiging.

Laat je dus nog even opwarmen door de nieuwe trailer.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)