Nieuwe Ghostwire: Tokyo-trailer doet ons schudden en beven

Geen zin om te slapen? Dan bevelen we jullie de nieuwste trailer van Ghostwire: Tokyo warm aan. De creepy action-adventure-game van Tango Gameworks en Bethesda verschijnt in 2022 en de nieuwste trailer laat uitschijnen dat ze goed bezig zijn!

In het futuristische Tokio is de stad bezeten door bovennatuurlijke krachten die door ene Hannya in de wereld werden gebracht. Het klinkt allemaal wat abstract, maar gelukkig brengt deze verse trailer daar ongetwijfeld verandering in. Enjoy!

gho

Gepubliceerd door Ardtieboy

Een paarse Game Boy Color en Pokémon Red deden de vonk zo'n 16 jaar geleden overslaan. Sindsdien vertoeft Ard menig avond voor zijn consoles om er helemaal op los te gaan, liefst zonder al te veel nadenken. Games die hem geregeld doen gniffelen staan bij Ard op de bovenste plank. Het is dan ook niet vreemd dat titels zoals Borderlands, Destiny, Animal Crossing en Hearthstone op zijn shortlist staan. Verder hackt en programmeert hij zich door het leven met Nalu 🐶 aan zijn zijde.