Next-gen versie van Grand Theft Auto V schuift door naar maart 2022

GTA V

Tijdens de PlayStation Showcase kregen we een nieuwe trailer voorgeschoteld van de next-gen versie van Grand Theft Auto V.

Hierin krijgen we opnieuw de vele verbeteringen voorgeschoteld die we van deze next-gen versie mogen verwachten. Denk daarbij aan verbeterde graphics en het naadloos switchen tussen personages.

Maar het meest opvallende aan de trailer was dat de releasedatum nu vastgepind staat op maart 2022. Dit terwijl eerder was aangekondigd dat deze next-gen versie in november van dit jaar zou verschijnen.

En dat blijft opvallend voor een game die origineel in 2013 verscheen…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.