GELEKT: 27 seconden in-game footage van Elden Ring gelekt

Elden ring

Zowat iedereen die Dark Souls, Sekiro of Bloodborne een warm hart toedraagt, kijkt reikhalzend uit naar Elden Ring.

Heel veel hebben we van deze game nog niet gezien. Dus je kan jezelf voorstellen dat het internet op dit moment in brand staat omdat er een kleine halve minuut aan gameplayfootage is gelekt van de game.

De footage, die waarschijnlijk afkomstig is van een Xbox One X-versie, is op verschillende platformen al offline gehaald, maar het bericht van jounalist Jeff Grubb staat nog steeds online.

Bekijk de clip dus snel, voor het weg is!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.