De Xbox-minikoelkast gaat 99 euro kosten

Xbox Mini Fridge

In juni verraste Microsoft vriend en vijand door dé meme van vorig jaar werkelijkheid te laten worden. Toen de Xbox Series X voor het eerst getoond werd, grapte het voltallige internet dat de console wel héél veel weg had van een koelkast.

Microsoft sprong op die hype en stuurde enkele gelukkige influencers en andere bekende mensen een levensgrote Xbox Series X-koelkast op. De normale gamer in de straat keek met ledenogen toe, tot Microsoft aankondigde dat er een minikoelkast op de markt komt die gebaseerd is op de Xbox Series X.

Via Twitter heeft het bedrijf laten weten dat de minikoelkast 99 Euro zal gaan kosten. Daarvoor krijg je een koelkastje waarin 10 blikjes van 33cl passen, een oplader en een USB-poort om andere toestellen op te laden.

Bij de aankondiging vertelde Microsoft al dat ze de eindejaar periode al ideaal moment zagen om dit hebbeding op de markt te gooien. Dat zal ook gebeuren, maar niet overal. Zo staat België nog niet in het lijstje van landen waar de Mini Fridge verkrijgbaar zal zijn in december. Al kan je ook altijd de grens even oversteken, want in Nederland, Frankrijk en Duitsland zal dit hebbeding wél te koop zijn.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.