De meme wordt realiteit: met kerst kan je een Xbox Series X-vormige frigo aanschaffen

Xbox Mini Fridge

Bouwen of verbouwen? Of van plan om nog voor het einde van het jaar een gameroom of man cave in te richten? Dan hebben wij hier alvast een leuke tip voor jou.

Xbox heeft op zijn E3-presentatie namelijk bevestigd dat we nog met de feestdagen deze super coole Xbox Series X-vormige koelkast in huis zullen kunnen halen.

Geheel in de stijl van de Xbox-console dus met een interieur in de groene kleur van de Xbox, en op temperatuur gehouden door ” door de “Xbox Velocity Cooling Architecture,” zien we in de onthullingstrailer.

Qua inhoud denken we een pintje of tien, of frisdrank natuurlijk. Jammer genoeg maakte Xbox geen prijs bekend, maar geef toe, het ziet er cool uit. (cool, heb j’em?)

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)