fbpx

Oud-producer van Bloodborne aan de slag bij Team Ninja

Er komen misschien wel mooie en aardsmoeilijke momenten aan voor liefhebbers van Japanse actie-RPG’s.

Bloodborne producer Masaaki Yamagiwa heeft namelijk onderdak gevonden bij Team Ninja, een onderdeel van Koei Tecmo. Deze ontwikkelaar kennen we uiteraard ook van de heerlijk lastige Nioh-games.

Masaaki Yamagiwa was een tijdje werkloos nadat Sony besloot om ontwikkelaar Japan Studio op te doeken, maar lijkt nu toch op zijn pootjes terecht te komen. Opvallend genoeg is het oud Sony-topman Shuhei Yoshida die het nieuws naar buiten bracht via Twitter.

Het is niet bekend aan welke games Yamagiwa zal gaan werken bij Team Ninja, want de reeks Nioh wordt even wat rust gegund.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

%d bloggers liken dit: