Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition zou wel eens duurder kunnen uitvallen dan je denkt

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

Vrijdagavond dropte plots de officiële bevestiging dat Rockstar werkt aan de Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition. En je zou wel eens wat meer geld moeten neertellen dan je op het eerste zicht zou denken.

De Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition wordt een verzameling van Grand Theft Auto 3 uit 2001, Grand Theft Auto: Vice City uit 2002 en Grand Theft Auto: San Andreas uit 2004. Dit trio krijgt door Rockstar een remasterbehandeling en moet op alle consoles én smartphones te spelen zijn.

Alleen hebben we nog geen releasedatum meegekregen en ook over de aankoopprijs tasten we nog in het duister. Al hebben we via een lek bij retailer Base.com misschien een idee hoeveel centjes we moeten neerleggen voor deze trilogie.

Zij accepteren namelijk pre-orders en waarna je $60 moet neertellen om de game te spelen op consoles van de vorige generatie en $70 voor een versie voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Dat is best stevig doorgevraagd. Zeker als we zien dat we in het verleden €20 goedkoper gesteld waren voor andere remasters of remakes. Denk maar aan Crash Bandicoot ’n Sane Trilogy. Het kan natuurlijk ook altijd om een zogenaamde placeholderprijs gaan, maar ik zou toch uit gaan van het slechtst denkbare scenario.

Rockstar beloofde in de aankondiging meer informatie vrij te geven over Grand Theft Auto The Trilogy – The Definitive Edition in de weken die volgen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.