Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition officieel aangekondigd

Grand Theft Auto The Trilogy - The Definitive Edition

YES! Het is ein-de-lijk- zover. Rockstar Games heeft officieel bevestigd dat we een update krijgen van Grand Theft Auto 3 (2001), Grand Theft Auto: Vice City (2002) en Grand Theft Auto: San Andreas (2004).

Na weken van geruchten wordt ons geduld eindelijk beloond. Na het (nieuwe) uitstel van de remaster van Grand Theft Auto 5 voor de next-gen consoles, komt dit nieuws heel goed binnen bij alle fans. Rockstar Games kreeg namelijk heel wat kritiek te verduren nadat het op de laatste State of Play van Sony had aangekondigd dat de releasedate van de remaster van Grand Theft Auto 5 werd verschoven naar maart 2022 in plaats van 11 november 2021. Met de aankondiging van de trilogie, wordt het wachten ineens een stuk dragelijker.

Wanneer de trilogie precies verschijnt, heeft Rockstar Games nog niet bekend gemaakt. Voorlopig moeten we het doen met ‘later this year’. De trilogie verschijnt ter ere van het 20-jarige bestaan van Grand Theft Auto 3. Deze game kwam uit op 22 oktober 2001. Het zou dus zomaar kunnen dat de trilogie binnen een tweetal weken beschikbaar zal zijn.

Verder laat Rockstar Games in zijn bericht weten dat de bestaande versies van de klassieke titels volgende week verwijderd zullen worden op alle digitale platformen om zo de lancering te kunnen voorbereiden.

Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition zal verschijnen op Playstation 4, Playstation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en PC. Daarnaast komt Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition in de eerste helft van 2022 naar iOs en Android.

Bekijk hieronder alvast de aankondigingstrailer.

Gepubliceerd door High_LordWolnir

High_LordWolnir verloor zijn ziel(en) ergens tussen Boletaria en Lothric Castle. Wanneer hij de Nexus even ontvlucht, kan je hem achter zijn PC of PlayStation-console vinden tijdens het spelen van een goede RPG, een story-driven action/adventure game, een nagelbijtende horrorgame of een FPS à la Call of Duty. Verder moet hij zowat de enige persoon zijn op deze aardbol die The Last of Us Part II hoger inschat dat zijn voorganger.

Eén opmerking over 'Grand Theft Auto: The Trilogy – The Definitive Edition officieel aangekondigd'

  1. Ook voor Android
    We gaan er niet te veel van moeten verwachten van die remasters.
    Quick cashgrab

Reacties zijn gesloten.