Rockstar Launcher update hint naar Grand Theft Auto Remastered Trilogy

GTA San Andreas

Er is nog meer bewijs opgedoken dat wijst in de richting van de release van de mogelijk in aantocht zijnde Grand Theft Auto Trilogy remaster.

Een slimme Twitter-gebruiker keek in de back end van de laatste Rockstar Games Launcher update, en zag codes verschijnen voor Grand Theft Auto III, San Andreas, en Vice City. Het lijkt er dus op dat de nieuwe Rockstar Launcher update begonnen is met de voorbereidingen voor de nieuwe remasters voor de GTA Trilogie.

Rockstar Games bracht al in 2019 een eigen launcher voor pc-games uit, inclusief een hub en winkel alleen voor hun games. De launcher bevat games zoals GTA, L.A. Noire, en Bully.

De voorspelde GTA-trilogie is niet de enige geplande remaster voor Rockstar. Grand Theft Auto 5 komt naar next-gen consoles, maar werd onlangs uitgesteld tot 2022.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.