Crysis Remastered duikt op in Xbox Game Pass voor pc

Je moet het Crytek nageven. Met Crysis en Far Cry schonken ze ons twee fantastische IP’s. Far Cry zit inmiddels aan nummer 6, en de Crysis-reeks kreeg een remaster. En de eerste telg, Crysis Remastered die verscheen vandaag plots in Xbox Game Pass voor pc.

Als je dus nog nooit een Crysis game hebt gespeeld, of net wel, en je wil de serie (her)ontdekken dan is dit dus het ideale moment. Toch als je een Xbox Game Pass voor pc hebt.

Je vindt de game via de games in de EA Play bibliotheek (via de app) op je PC. Filter ze dan op releasedatum, en daar ontdek je Crysis Remastered. De listing is momenteel alleen beschikbaar voor EA Play op de pc, maar de kans is nog steeds groot dat EA Play-abonnees, en dus ook alle Xbox Game Pass Ultimate-leden, binnenkort Crysis Remastered op de console kunnen spelen.

Wat begint als een eenvoudige reddingsmissie wordt het strijdtoneel van een nieuwe oorlog als buitenaardse indringers over een Noord-Koreaanse eilandketen zwermen. Gewapend met je unieke Nanosuit kan je onzichtbaar worden om vijandelijke patrouilles te besluipen, of je kracht opvoeren om voertuigen te verwoesten.

De snelheid, kracht, bepantsering en camouflage van het Nanosuit maken creatieve oplossingen voor elk soort gevecht mogelijk, terwijl een enorm arsenaal aan modulaire wapens een ongekende controle over de speelstijl biedt.

Pas in de steeds veranderende omgeving je tactieken en uitrusting aan om je vijanden te domineren in een enorme sandbox-wereld.

Zo weet je wat te spelen dit weekend.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)