Randy Pitchford is niet langer de president van Gearbox Software

Er worden veranderingen uitgevoerd aan de top van Gearbox Software. Randy Pitchford is diegene die wordt vervangen door Steve Jones.

Steve Jones is geen onbekende binnen het bedrijf. Hij was de laatste 22 jaar actief als CTO. Randy Pitchford blijft wel CEO van The Gearbox Entertainment Company en hoofd van het onlangs opgerichte Gearbox Studios. Zijn functie hier, zal er vooral uit bestaan zich bezig te houden met projecten van Gearbox in tv en film.

De nieuwe president van ontwikkelaar Gearbox Software zal zich ontfermen over alle AAA-games die in ontwikkeling zijn. Pitchford zal echter als het nodig is nog steeds zijn ervaring delen, als een soort consultant.

Gearbox Studios werkt momenteel aan de officiële Borderlands film met onder andere Cate Blanchett en Jack Black, deze werd in 2020 aangekondigd, waarmee ze zich duidelijk willen bewijzen op de filmmarkt. Gearbox Software werkt dan weer aan Tiny Tina’s Wonderlands, een Borderlands spinoff dat zich afspeelt in een fantasy tabletop RPG.

Gepubliceerd door auron_sagara

Toen ik zes jaar oud was, ontdekte ik voor het eerst de Nintendo 8-Bit (NES). Meer dan dertig jaar later, game ik nog steeds vol plezier en vooral met passie. Nintendo en PlayStation zijn mijn favorieten, maar Xbox is recentelijk ook weer opgedoken. Films, anime, fantasy, comics, boardgames en WWE zijn ook een van mijn hobby's.