Kijk zaterdag samen met een karrenvracht aan filmsterren naar DC FanDome 2021

Nu zaterdag, 16 oktober om 19u00, vindt DC FanDome plaats. Dit is een digitaal event dat iedereen met een superhelden- of DC-hart moet gezien hebben.

Tijdens deze show krijgen fans van over de hele wereld een blik op de toekomst van DC. Welke nieuwe films en series zitten er in de pijplijn? Welke comics komen er nog aan en wat zijn de laatste nieuwtjes rond de in ontwikkeling zijnde games?

Onder meer regisseur Matt Reeves, acteurs Robert Pattinson en Zoe Kravitz zullen er de de nieuwe trailer van The Batman onthullen en zullen castleden Dwayne Johnson, Noah Centineo, Pierce Brosnan, Aldis Hodge en Quintessa Swindell vooruitblikken naar Black Adam.

Ook Ezra Miller (The Flash) maakt zijn opwachting, net als Jason Momoa en Yahya Abdul-Mateen II (Aquaman and the Lost Kingdom), Zachary Levi (Shazam! Fury of the Gods), Patty Jenkins (Wonder Woman), James Gunn en John Cena (Peacemaker), regisseur Angel Manuel Soto en hoofdrolspeler Xolo Maridueña (Blue Beetle).

Dit alles is zaterdag 16 oktober vanaf 19u00 te volgen op DCFanDome.com.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.