Netflix werkt aan spin-off van That 70’s show, speelt zich af in jaren ’90

That 70’s Show was een van die reeksen die eind jaren ’90, begin jaren 2000 heel wat tieners zoet hield. De hilarische sitcom met Eric en zijn vriendenbende in de hoofdrol was een kijkcijferkanon van jewelste.

Netflix hoopt nu die hype een nieuwe boost te geven door een spin-off te ontwikkelen die gebaseerd is op het origineel. De reeks van 10 afleveringen zal zich opnieuw afspelen in het fictieve plaatsje Point Place, maar dan in het jaar 1995.

In That 90’s Show volgen we Leia Forman, de dochter van Eric en Donna. Tijdens de zomervakantie bezoekt Leia haar grootouders waar ze nieuwe vrienden leert kennen en ongetwijfeld genoeg kattenkwaad zal uithalen.

Het coole is dat zowel Kurtwood Smith als Debra Jo Rupp hun rollen opnemen als cynische Red en spring-in-het-veld Kitty! Netflix hoopt nog andere bekende gezichten te overhalen om een gastrolletje te spelen.

Ik wacht net zoals jullie ongeduldig op de eerste beelden van de reeks!

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.