Dit is de look van Timothée Chalamet in Willy Wonka-origin story

Wonka

Momenteel kunnen we met z’n allen Timothée Chalamet aan het werk zien in de fantastische science fiction prent Dune. Dat is niet alleen mijn mening, maar ook die van BrunoB in zijn review van de film.

Ondertussen is de Frans-Amerikaanse acteur al druk aan het werk met een nieuwe film: Wonka. Deze film wordt geregisseerd door Paul King, die je misschien kent van de film Paddington, en vertelt de origin story van de legendarische chocolademaker Willy Wonka uit de boeken van  Roald Dahl.

Chalamet gunt ons via zijn Instagramaccount een blik achter de schermen bij de productie van Wonka. Hierop zien we hem aan het werk als Willy Wonka en zien we hoe zijn personage er zal uitzien. Bovendien gaf hij ook nog een detailfoto vrij van de iconische wandelstok.

Of Chalamet de torenhoge verwachtingen kan inlossen valt af te wachten. Het zal sowieso niet makkelijk zijn om de legacy van Gene Wilder en Johnny Depp te evenaren.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.