New World server transfers niet voor meteen

New World

Amazon heeft de server transfer feature in New World uitgesteld omdat de transfer ervaring voor spelers nog niet op punt staat. Bovendien komt Amazon terug op een eerder aangekondigde beslissing om server transfers tussen regio’s toe te staan. We zijn dus nog niet snel af van de lange queues.

Community Manager TervzorFTW deelde het nieuws via het officiële forum van New World. Het team zou naar eigen zeggen extra tijd nodig hebben om alle problemen rond de gratis transfer in orde te brengen, iedere account krijgt namelijk één gratis server transfer token. Daarna zullen de tokens ook beschikbaar worden om aan te kopen in de in-game shop.

Veel New World-spelers wachten op zo’n transfer nadat serverwachtrijen urenlang aanhielden. Amazon nam maatregelen door het onmogelijk te maken een nieuw character te maken op een overvolle server en door nieuwe servers aan te maken.

Amazon kondigde via een Tweet aan dat het mogelijk zou zijn om tussen regio’s te switchen. Spelers maakte hier gretig gebruik van met de hoop dat ze nadien weer naar hun eigen regio konden terugkeren. In een Server Transfer FAQ post, werd bevestigd dat de oorspronkelijk verstrekte informatie onjuist was. Elke regio is een aparte database en het is onmogelijk om een character opnieuw toe te wijzen aan een andere regio.

Gepubliceerd door Frumberto

Te vinden op zowat alle MMO's waarvan World of Warcraft de allereerste was. Op 11 jarige leeftijd deelde hij een account met zijn grotere broer. Nu probeert Frumberto aanwezig te zijn in alle digitale spelwerelden. Hij heeft een nostalgische ziel door zijn liefde voor oude RTS games zoals C&C Red Alert, Warcraft, Starcraft, Cossacks en AoE 1 & 2.