Eerste post-COVID Made in Asia-beurs kreeg massaal veel bezoekers over de vloer

Made In Asia

Dit weekend vond in Brussels Expo een van de eerste grootse beurzen plaats sinds het uitbreken van de COVID-pandemie. Het was geen evidentie voor de organisatie, maar de wil en drang van de fans om na twee jaar opnieuw samen te komen en te genieten van gedeelde interesses bleek enorm groot.

Zo Made in Asia trok maar liefst 55.323 fans van anime, manga, videogames en Japanse popcultuur naar de Brusselse Expohallen. Het event was zo populair dat zaterdag de kassa’s gesloten bleven omdat alle tickets verkocht waren. Door gebruik te maken van het COVID Safe Ticket kon het event vlot en veilig verlopen.

_Z7N6116.NEF

Deze editie werd volgens de organisatie een onverhoopt succes, met maar liefst vier paleizen van Brussels Expo gevuld met internationale manga-artiesten, exposanten en muziekacts, een Red Bull-esports-arena, exclusieve tentoonstellingen, superheldenscholen, opblaasbare hindernissen en een van de grootste ‘Geek Markets’ van België.

Kriebelt het bij jou ook om opnieuw grootse indoor-beurzen te bezoeken? Noteer dan alvast 4, 5 en 6 maart 2022 in je agenda. Want dan vindt de volgende editie van Made in Asia plaats in Brussels Expo.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.