Codemasters werkt aan meest ambitieuze en grootste game ooit

Codemasters werd begin dit jaar opgekocht door Electronic Arts en serveerde ons met F1 2021 de beste F1-game voor in jaren. Nu is het dus tijd om vooruit te kijken en aan nieuwe projecten te beginnen.

Daarom is de racegame ontwikkelaar op zoek naar een Development Manager om het team te versterken. Niks bijzonders op het eerste zicht, maar als je de vacature in detail bekijkt, valt een bepaalde zin toch op:

“…you will help handle production of the studios’ next key project – which promises to be the most ambitious and biggest game that Codemasters has made in over a decade!”

Dit is allesbehalve een bescheiden en veilig doel om jezelf op te leggen. Wat de game moet gaan worden, is uiteraard nog niet bekend.

Ik zou mijn geld durven in te zetten op het feit dat het een racegame wordt, ontwikkeld op de Frostbite-engine, waarin verhaal een belangrijke rol zal spelen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.