FIFA 22 pakt uit in launch trailer met indrukwekkend aantal voetbalsterren

FIFA 22 ligt vanaf vandaag in de rekken. En dat moet natuurlijk gevierd worden met een grootste launch trailer.

EA Sports heeft alle registers open getrokken en een ware sterrencast verzameld om hun nieuwste voetbalgame en bijhorende HyperMotion-technologie te promoten.

Zo schitteren onder andere David Beckham, Zinedine Zidane, Son Heung-min, Kylian Mbappé, Wayne Rooney en zelfs filmster Ryan Reynolds in deze ontzettend sfeervolle trailer.

RoMa was best onder de indruk van FIFA 22 en ziet de game in zijn review eindelijk weer op het veld scoren met betekenisvolle gameplayverbeteringen.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'FIFA 22 pakt uit in launch trailer met indrukwekkend aantal voetbalsterren'

  1. De gokelementen & P2W zijn wel REAL en doet voor mij persoonlijk afbreuk aan de hele game, ondanks verbeteringen. EA lijkt op dat gegeven niet echt bestraft en zal dus daarom gewoon verder zijn gangen gaan, gezien er weinig weerwerk is op hun manier van omgaan met kopers van de game.

Reacties zijn gesloten.