Starship Troopers: Terran Command-demo straks beschikbaar

Er is maar één goede vlieg, en dat is een dode vlieg. Alleen is het niet zo makkelijk om die verdomde vliegende en zoemende rotbeesten te vangen als je geen vliegenmepper hebt. Misschien helpt Baygon bye bye beestjes wel? Al vraag ik me wel af hoe ik die spuitbus ga gebruiken in de demo van Starship Troopers – Terran Command. Ik zie hem immers niet staan in mijn wapenarsenaal.

Misschien had ik, voor ik begon te spelen, maar eerst onderstaande tutorial video moeten checken, dan had ik het meteen geweten.

Alle gekheid op een stokje, de gratis demo van Starship Troopers – Terran Command, gebaseerd natuurlijk op de gelijknamige filmreeks, is vanaf 19u00 beschikbaar op Steam, en dit naar aanleiding van het Steam Next Festival.

De demo bevat twee scenario’s, waaronder “Peace of Mine”. Dit is een vroeg scenario dat al de meeste sleutelmechanismen van het spel bevat: spelers zullen de Mobiele Infanterie inzetten om een centrale buitenpost te verdedigen, die zal dienen als verzamelpunt om mijnfaciliteiten te reactiveren en alle insectennesten in de omgeving uit te roeien.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)