Neo: The World Ends with You vanaf volgende week in de Epic Games Store

BrunoB was in zijn review van Neo: The World Ends with You matig enthousiast over deze hectische JRPG.

Hij speelde de game op zijn PlayStation 5, maar vanaf volgende week dinsdag 28 september kunnen ook PC-gamers de mysteries van Shibuya te ontdekken. Bovendien krijgen ze sowieso ook twee bonussen: de “Legendary Threads Set” en “Reapers’ Game Survival Set”.

Je kan de game nu al pre-orderen via de website van Epic Games of de launcher.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.