Giancarlo Esposito wil je het leven zuur maken in Far Cry 6

Far Cry 6

Giancarlo Esposito is de recente jaren doorgebroken als geweldige karakteracteur. Zijn acteerprestaties als Gustavo Fring in Breaking Bad en Moff Gideon in The Mandalorian zijn best legendarisch te noemen.

In Far Cry 6 kruipt de zoon van een Italiaanse schrijnwerker en Amerikaanse operazangeres in de huid van de dictator Antón Castillo. Je neemt het tegen hem op als de verzetsstrijder Dani Rojas en kan daarbij gebruik maken van de meest geschifte wapens.

In twee coole video’s geeft Giancarlo meer uitleg over de wapens én daagt hij je als speler ook uit. Hij is namelijk van plan om een van de meest schrikbarende vijanden uit de Far Cry-reeks neer te zetten.

Een boude uitspraak, die mij wel triggert…

Far Cry 6 is vanaf 7 oktober beschikbaar voor PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Google Stadia en PC (via Epic Games Store en Uplay).

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.