Sony kondigt speciale 25th Anniversary Edition aan voor Gran Turismo 7

Gran Turismo 7

Ja, we worden oud. Gran Turismo bestaat volgend jaar 25 jaar en ik herinner me alsof het gisteren was dat ik maar bleef sukkelen om mijn laatste licentie of rijbewijs binnen te halen.

Het lijkt erop dat Sony en ontwikkelaar Polyphony Digital het gepland hadden om Gran Turismo 7 op te schuiven naar 4 maart 2022. Want hierdoor kunnen ze wel mooi uitpakken met deze 25e verjaardag.

Daarom hebben ze, naast de standaard versie, ook de 25th Anniversary Edition aangekondigd van de racegame. Deze versie komt zowel digitaal als in fysieke vorm beschikbaar. Het enige verschil is dat de gelimiteerde fysieke versie geleverd wordt met een exclusieve steelcase met daarin de PS5-gamedisc en een voucher voor de PS4-versie. Bij de digitale versie krijg je een voucher voor beide versies.

Verder vind je deze digitale items terug in deze editie:

  • In-Game Credits – 1,100,000 CR
  • Toyota GR Yaris met een livery afhankelijk van het land 
  • 30 Manufacturer / Partner Avatars
  • The Music of Gran Turismo Official Soundtrack
  • Toyota Castrol TOM’S Supra
  • Mazda RX-VISION GT3 Concept (Stealth)
  • Porsche 917K Living Legend

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'Sony kondigt speciale 25th Anniversary Edition aan voor Gran Turismo 7'

Reacties zijn gesloten.