Zombies knallen in World War Z: Aftermath launch trailer

World War Z: Aftermath

Momenteel ben ik, als trouwe fan, helemaal in de ban van het 11de seizoen van The Walking Dead. En ja, ik vind het tot nu toe heel straf. Het geeft me zelf zin om ook op zombies te knallen en dankzij World War Z: Aftermath is dat geen enkel probleem.

World War Z: Aftermath is nu verkrijgbaar en als je het originele World War Z bezit, dan kan je op jouw platform zelf tegen een lagere prijs upgraden naar Aftermath.

World War Z: Aftermath -Deluxe Edition, met twee bonus wapens, namelijk de Sledgehammer en Dual Cleavers, en het sierlijke Explorer Weapon Skins Pack, is nu ook verkrijgbaar voegt de studio er nog aan toe.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)