Arkane brengt patch uit die de grootste problemen in de PC-versie van Deathloop moeten verhelpen

Deathloop

Vorige week kondigde ontwikkelaar Arkane al aan dat ze op de hoogte waren van de problemen met de PC-versie van de Deathloop. Vandaag is er opnieuw een patch verschenen die de framerate problemen gedeeltelijk zou moet oplossen.

Arkane heeft aangegeven dat het de oorzaak van de framerate problemen heeft gevonden en dat ze naarstig werken om dit op te lossen. Ondertussen hebben ze wel al patch 1.708.4.0 uitgebracht, waarmee de problemen al gedeeltelijk opgelost zouden moeten worden.

Eerder deze week kwam er al een andere patch uit waarmee de spontane crashes opgelost werden. Beetje bij beetje, en vrij snel, lijkt Arkane de problemen de baas te kunnen en schotelt het de PC-gamers een soepelere game voor.

Ardtieboy speelde voor zijn review de game op zijn PlayStation 5 en ondervond geen problemen. Meer zelfs, hij beloonde de game met een magische 10.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.