Pokémon Unite vanaf vandaag ook op mobiele toestellen

Je kan ze weer gaan vangen, en wie weet, misschien zie je ze zelfs vliegen, en dan kan je ze nog altijd vangen. Yeps, Pokémon UNITE, Pokémons allereerste strategische spel voor teamgevechten, is vanaf vandaag woensdag 22 september 2021 beschikbaar op mobiele apparaten.

Het free-to-start spel met optionele in-game aankopen kan gedownload worden in de App Store en via Google Play.
 
Trainers mogen binnenkort ook rekenen op een gevechtspas. Door koppeling met een Nintendo-account of een Pokémon Trainer Club-account krijgen Trainers toegang tot hun SAVE-gegevens van Pokémon UNITE op zowel Nintendo Switch als mobiele apparaten.
 
Vanwege de release van de mobiele versie en het overschrijden van 5 miljoen voorregistraties ontvangt elke Trainer die uiterlijk zondag 31 oktober 2021 om 15:59 uur CET het in-game event in de mobiele versie van Pokémon UNITE voltooit, de volgende beloningen in het kader van de voorregistratiecampagne: 1.000 Aeos-tickets, de Unite-licentie van Pikachu en speciale Holowear voor Pikachu onder de naam ‘Festival Style’. Als het aantal van 7,5 miljoen voorregistraties wordt bereikt, krijgen Trainers nog eens 1.000 Aeos-tickets!
 
Gevechtspas ‘Galactic Ghost 094’ vanaf morgen in gebruik
Tegelijk met de mobiele versie van Pokémon UNITE komt op woensdag 22 september de nieuwe gevechtspas ‘Galactic Ghost 094’ uit. In deze gevechtspas maken op de ruimte gebaseerde items hun opwachting. Spelers moeten zowel dagelijkse als wekelijkse missies volbrengen om het niveau van hun gevechtspas te verhogen en op basis van dit niveau beloningen te ontvangen. Daarnaast kunnen degenen die de premiumpas kopen, meer beloningen verdienen.
 
Introductie van Unite-squads
Morgen woensdag 22 september wordt de nieuwe functionaliteit ‘Unite-squads’ toegevoegd aan zowel de Nintendo Switch-versie als de mobiele versie van het spel. Trainers kunnen hun eigen squads vormen of op zoek gaan naar al bestaande squads om zich hierbij te voegen en met andere spelers in contact te komen. Door het kiezen van squadtags waarop andere spelers kunnen zoeken, kunnen gelijkgestemde Trainers elkaar gemakkelijk vinden.
 
Volbreng een speciale missie om de Unite-licentie van Zeraora te krijgen
Trainers die de bonus ter gelegenheid van de lancering van de Nintendo Switch-versie hebben gemist, hebben nu de kans om de Unite-licentie van Zeraora te krijgen via een speciale missie die op woensdag 22 september van start gaat. Spelers die de Unite-licentie van Zeraora al hebben, ontvangen in plaats hiervan Aeos-munten.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)