Bethesda werkt aan oplossing voor pc-problemen Deathloop

Deathloop

Deathloop is de hype van het moment, en terecht zoals je in onze review kan lezen. Jammer genoeg zijn er wel problemen met de pc-versie. Maar daar wordt aan gewerkt zegt Bethesda.

Heel wat pc-gamers krijgen te maken met haperingen tijdens het spelen van Deathloop op hun machine. En dat lokt frustraties uit. Iets wat trouwens ook zwaar het geval was bij de release van Horizon: Zero Dawn op pc trouwens. Ook daar had Guerilla heel wat problemen om de game deftig te doen draaien.

Bethesda, de uitgever van het spel, en ontwikkelaar Arkane lieten via Reddit weten dat ze de fans niet in de steek laten. Ze zijn op de hoogte van de problemen en geven het zoeken naar een oplossing absoluut voorrang.

Fans in de Reddit thread wijzen naar de aanwezige Denuvo anti-piraterij software, net zoals bij de pc-versie van Resident Evil Village.

Nog even geduld en hopen dat de teams snel met een werkende oplossing komen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)