Valheims Hearth & Home-update nu beschikbaar

Viking survival game Valheim is reeds een poos een serieuze hit op Steam. Hoog tijd dus om de spelers te trakteren op extra content, en die krijgen ze vandaag met de release van de Hearth & Home-update.

De update voegt een aantal nieuwe bouwopties toe, waaronder een Viking hot tub, neemt het kooksysteem op de schop voor de Noorse versies van Piet Huysentruyt, aangevuld met een aantal nieuwe functies, features en aanpassingen.

Ook plezant is dat je nu de getemde wezens een naam kan geven, en dat de combat ook wat tweaks meekrijgt.

Onderstaande trailer vat het allemaal netjes samen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)