Allemaal beestjes in nieuwe Far Cry 6 gameplay video

Wat ik absoluut leuk vond, als dierenliefhebber, aan de vorige Far Cry-games was de interactie met dieren, en de mogelijkheid om deze bij momenten ook tactisch in te zetten. Dit alles los van het feit dat er ook op diverse diersoorten gejaagd kon worden.

Het ziet er naar uit dat de studio die lijn nu doortrekt in Far Cry 6. Dat valt toch af te leiden uit een nieuwe gameplay video van YouTube’s ‘Cycu1’.

Zo kunnen we in Far Cry 6 een rolstoelhond, of hoe omschrijf ik dat het best, een paard en een pelikaan aaien. Daarnaast kunnen we dieren ook tactisch inzetten om vijanden af te leiden of aan te vallen.

Het ziet er alleszins heel cool uit!

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)