Nieuwe Dying Light 2-video legt focus op de wapens

Dying Light is verschoven naar 2022, dus leggen we de focus op iets anders. Waarom niet het wapentuig? Je kan de zombies immers niet aanpakken met de blote hand. Maar met welke wapens dan wel?

Techland serveert ons vandaag een nieuw videodagboek waarin producer Szymon Strauss ons meer komt vertellen over het wapenontwerp, en het verschil wat betreft die wapens ten opzichte van de voorganger.

Strauss onthult ook of (en wanneer) wapens zullen slijten of breken in het heetst van de strijd, en welke uitdagingen het team tegenkwam bij het bedenken van de overlevingsmiddelen van Villedor, de laatste menselijke stad.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)