Firaxis toont meer van Marvel’s Midnight Suns in uitgebreide gameplayvideo

Marvel's Midnight Suns

Vorige week werd tijdens de Opening Night Live-uitzending van Gamescom Marvel’s Midnight Suns getoond, de langverwachte tactische RPG die ontwikkeld wordt door XCOM-ontwikkelaar Firaxis.

Bij de Amerikaanse collega’s van IGN, gaf de ontwikkelaar een uitgebreide gameplayvideo af waarin we verschillende Marvel superhelden aan het werk zien. Deze kunnen toegevoegd worden aan je team waarvan jij de rol aanneemt van The Hunter, een nieuwe held speciaal ontwikkeld voor deze game.

De gevechten zijn net zoals bij XCOM turn-based. Firaxis neemt dit gevechtsysteem wat op de schop door ability-kaarten te introduceren bij elke turn. Het is aan jou en je team van 3 superhelden om de wereld te redden door Lilith te verslaan.

Marvel’s Midnight Suns staat op de planning voor 22 maart 2022 en zal verschijnen op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S, Nintendo Switch en de PC.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.