No Man’s Sky Frontiers-update voegt Star Wars-achtige nederzettingen toe

In den beginne was No Man’s Sky niet om over naar huis te schrijven. Maar nu is dat een heel ander verhaal. Nu is het gewoon een game die in je collectie thuishoort. En daar is weer een extra reden voor.

De langverwachte vijfde update van No Man’s Sky, die nu beschikbaar is, brengt het unieke scifi-universum van ontwikkelaar Hello Games weer een stapje dichter bij Star Wars.

De Frontiers-update geeft de game nieuwe nederzettingen op planeten, op een geautomatiseerde manier gegenereerde kolonies bevolkt door onguur gespuis en ander tuig. Deze kolonies kan je dan ofwel overnemen of naar je eigen goeddunken besturen.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)