Battlefield 2042’s bèta gaat door volgende week zegt retailer

Battlefield 2042

Het is nog steeds wachten op een officiële datum voor de start van de Battlefield 2042 bèta. Tenzij een Italiaanse retailer hem (per ongeluk) gelekt heeft.

Volgens de Italiaanse retailer Media World zou de beta plaatsvinden tussen 6 en 11 september. Dat is toch wat we afleiden uit de onderstaande afbeelding en bijhorende tekst.

Of het zo is? Dat moet EA nog bevestigen natuurlijk. Maar het wordt wel tijd dat die beta er komt aangezien ook de release nader komt.

Pre-order dit product voor 3 september en je krijgt toegang tot de vroege bèta van het spel van 6 september tot 11 september.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)