Je kan de finale Malignant-trailer beter niet bekijken als je last hebt van nachtmerries

James Wan, die de liefhebbers van horrorfilms kennen als de man achter SAW en The Conjuring, heeft een nieuwe prent klaar, genaamd Malignant. En van die nieuwste prent serveren wij jullie de finale trailer.

Voor we beginnen een tip van het huis: bekijk de trailer niet net voor je gaat slapen… Alles wat er daarna kan gebeuren valt buiten onze verantwoordelijkheid!

In Malignant speelt Annabelle Wallis (Annabelle, Peaky Blinders) de rol van een vrouw genaamd Madison die verlamd is door schokkende visioenen van gruwelijke moorden. Haar kwelling verergert als ze ontdekt dat deze wakkere dromen in feite angstaanjagende realiteiten zijn.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)