Gamescom ONL belooft nieuwe beelden van Call of Duty: Vanguard en LEGO Star Wars: Skywalker Saga te tonen

Gamescom Opening Night Live 2021

Nadat eerder dit weekend al bekend raakte dat we een aankondiging mogen verwachten rond Saints Row, bracht de organisatie van Gamescom Opening Night Live een bericht naar buiten dat we nog veel meer mogen verwachten.

Het was al bekend dat de show twee uur in beslag zal nemen en dat we getrakteerd zullen worden op een karrenvracht aan gameplay en trailers van al dan niet nieuwe games.

Als je zit te wachten op nieuwe beelden van het net aangekondigde Call of Duty: Vanguard of van nieuwe gameplay van het uitgestelde LEGO Star Wars: Skywalker Saga, hebben we goed nieuws. Want tijdens de show mogen we aankondigingen rond deze games verwachten.

Ik zet mijn geld op de eerste gameplay van Call of Duty: Vanguard en een releasedatum voor LEGO Star Wars: The Skywalker Saga.

Voor een overzicht van alle geplande shows en de links waar je deze kan bekijken, kan je onze handige Gamescom-kalender checken.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.