Call of Duty Vanguard vertelt de origin story van de Special Forces, release op 5 november

Call of Duty Vanguard

Het zowat slechts bewaarde geheim van de recente gamegeschiedenis is vanavond officieel aangekondigd: Call of Duty Vanguard. Gamers konden de reveal live volgen in Call of Duty Warzone.

In tegenstelling tot concullega Battlefield 2042 zal Call of Duty Vanguard wél over een uitgebreide singleplayer beschikken. Hierin zien we de Special Forces ontstaan in een volgens Activision meeslepende verhaallijn die zich uitstrekt over alle hoeken van het slagveld dat Wereld Oorlog II was.

Maar dat is niet alles. Nee, je mag ook een uitgebreide multiplayer verwachten met 20 verschillende maps die allemaal beschikbaar zullen zijn bij de lancering. Daarnaast blijven de Zombiefans ook niet op hun honger zitten, want we mogen de allereerste Zombie crossover verwachten.

Tot slot zal Vanguard ook volledig geïntegreerd worden in Call of Duty: Warzone door middel van een splinternieuwe map én gameplay. Als dit geen alles-in-één-game wordt, weet ik het ook niet meer…

Call of Duty: Vanguard staat gepland om de wereld te veroveren op vrijdag 5 november en zal dit doen via de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC via Battle.net.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.