Microsoft komt eind september met een bedrade Xbox-headset

Xbox Stereo Headset

Het leven hoeft niet altijd draadloos te zijn. Als kan het soms wel handig zijn zoals met de Razer Barracuda X. Toch brengt Microsoft eind volgende maand een nieuwe Xbox-headset op de markt die voorzien zal zijn van een flashy groene kabel.

Het voordeel van de kabel met 3,5mm jack aansluiting is dat je hem, naast je Xbox-controller ook op andere toestellen zal kunnen aansluiten waarop zo’n ingang zit.

Het leuke is dat deze headset dezelfde designfactor heeft zoals de duurdere draadloze variant en da je daardoor het volume ook zal kunnen aanpassen door aan de oorschelp te draaien. Verder voorziet Microsoft de Stereo Headset van ondersteuning voor Windows Sonic, Dolby Atmos en DTS Headphone: X.

De Xbox Stereo Headset is vanaf 21 september verkrijgbaar voor €59,99.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.