Met deze kalender mis je geen seconde van Gamescom 2021

Gamescom Heart of Gaming 2021

Als we iets van deze erg wisselvallige zomer moeten onthouden, is dat we héél veel tijd hebben gehad om te gamen. En toch gaan we deze zomer ook in stijl afsluiten met de digitale versie van Gamescom.

Komende dagen krijgen we een gigantische hoeveelheid aankondigingen en informatie op ons afgevuurd. Wij zullen dit uiteraard allemaal op de voet volgen en zullen dit nieuws heet van de naald op onze website serveren. Daarvoor is er een speciale Gamescom 2021-pagina waarop we al het nieuws bundelen.

Als je zelf op de eerste rij wil zitten van enkele (of alle) persconferenties, dan zal je dankzij dit overzicht geen seconde kunnen missen.

Laat het alvast smaken!

DatumStartPresentatieWaar te volgen?
Dinsdag 24 augustus19u00Microsoft Xbox ShowYoutube / Twitch
Woensdag 25 augustus 20u00Gamescom Opening Night LiveYoutube
Donderdag 26 augustus19u00Awesome Indies ShowYouTube
22u00Future Games ShowYoutube
Vrijdag 27 augustus19u00IGN closing showYouTube

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.