Bethesda komt met een Anniversary Edition voor The Elder Scrolls V: Skyrim

Skyrim

Afgelopen nacht heeft Bethesda tijdens Quakecon een nieuwe versie aangekondigd van Skyrim. Een game die tien jaar geleden voor het eerst op de markt kwam voor, jawel, de PlayStation 3 en Xbox 360.

Die mijlpaal moet blijkbaar gevierd worden, want de ontwikkelaar komt op 11 november met de zogenaamde Anniversary Edition van de game. Hierin vind je onder andere alles terug van de Special Edition die vijf jaar geleden al verscheen, maar ook nog eens een pak extra content die zowel door Bethesda als door gamers zelf werd ontwikkeld in de Creation Club. Een van de meest in het oog springende nieuwigheden blijkt de mogelijkheid te zijn om te vissen in de game.

Het is niet bekend hoeveel Bethesda voor deze versie zal vragen, maar ze zal alleszins wel beschikbaar zijn op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC.

De meme van de uitgemolken koe wordt helaas werkelijkheid…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.