Kom meer te weten over de remaster van Quake in uitgebreid interview

Naast het interessante interview over Deathloop, vonden er natuurlijk nog meer sessies plaats tijdens QuakeCon vorige week.

Eentje daarvan stond in het teken van de Enhanced Edition of remaster van de FPS-klassieker Quake.

De game werd onmiddellijk beschikbaar gesteld voor alle fans, maar zij krijgen nu meer achtergrond bij de ontwikkeling van de game. Dit krijgen ze van Jerk Gustafsson, Executive Producer bij ontwikkelaar MachineGames

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.