De langverwachte remaster van Quake is nu verkrijgbaar!

Quake Remastered

Het hardnekkige gerucht bereikte ons vorige week al, maar vannacht werd het officieel aangekondigd op QuakeCon: de remaster van het 25-jarige Quake bestaat én kan vanaf nu gespeeld worden!

Besthesda heeft alles uit de kast gehaald om deze FPS-klassieker te eren voor zijn 25e verjaardag. De remaster krijgt in de eerste plaats een pak technische verbeteringen. Denk daarbij aan geüpgradede character models, dynamic lighting en anti-aliasing. Gelukkig werd aan de pixelachtige graphics niks veranderd.

Naast de originele verhaallijn en alle eerder uitgebrachte uitbreidingen krijgt de game twee nieuwe campaign uitbreidingen én een multiplayer. Alle missies uit de campaign zijn in co-op te spelen, online en lokaal, met maximaal vier spelers tegelijk. Je kan het ook tegen elkaar opnemen met maximaal acht spelers en dat via custom matches in dedicated servers én dat tegen gamers op andere platformen via crossplatform ondersteuning.

Je kan de game nu in huis halen voor PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC voor slechts €10. Wie de originele game op Steam of de Bethesda-launcher heeft aangekocht, kan gratis upgraden.

Quake is ook beschikbaar via Xbox Game Pass en er volgt later dit jaar nog een next-gen versie voor de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.

Eén opmerking over 'De langverwachte remaster van Quake is nu verkrijgbaar!'

Reacties zijn gesloten.