Nieuwe Saints Row-game wordt tijdens Gamescoms openingsshow aangekondigd

Saints Row Rebooting

De hype is niet zo groot als bij E3, maar wij voelen toch al enige spanning in de opbouw naar Gamescom volgende week. Presentator van de Opening Night Live doet daar nu nog een schepje bovenop.

Hij tweette een bericht waarin hij claim dat ze de aankondigingen gaan “bossen”. Met daarbij een gifje van een bakstenen muur met daarop Rebooting in grafitti. Links daarboven staat het logo van Saints Row afgebeeld.

Je hoeft geen raketgeleerde te zijn om te beseffen dat ontwikkelaar Deep Silver Volition de reeks gaat rebooten en dus met een compleet nieuwe Saints Row op de proppen gaat komen.

De Opening Night Live staat woensdag in de planning om 20u00. Check zeker onze handige kalender met daarin alle belangrijke presentaties in het kader van Gamescom 2021.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.