Maakt kennis met Elisa, het derde speelbare personage in King’s Bounty II

King's Bounty 2

Ontwikkelaar 1C Entertainment heeft zopas een nieuwe trailer de wereld ingestuurd voor hun turn-based tactical role-playing game King’s Bounty II.
 
Hierin maken we kennis met Elisa, het derde en laatste speelbare personage in de game. Zij is een kleine, nietige onderdaan van het dorpje Lorian. Voor meer dan tien jaar is haar geboortedorp onderdeel van een gruwelijke burgeroorlog tussen de boeren en moordenaars. Tijdens deze strijd krijgt Elisa plotselijk magische krachten die helpen in de strijd tegen de vijand. Het is nu aan haar om de wereld van de ondergang te redden.

King’s Bounty II lanceert op 24 augustus op PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch en PC.

Check in tussentijd ook zeker de preview die Lazlo schreef van deze game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.