Dit zijn de nieuwe animatiefilms van Warner Home Video

Tegenwoordig kan je alles digitaal kopen, spelen en bekijken. Maar er zijn mensen zoals ik die nog steeds een voorliefde hebben voor fysieke exemplaren. Altijd mooi om te verzamelen en uit te stallen in je kast. Voor die mensen hebben we goed nieuws.

Warner Home Video brengt binnenkort immers twee animatiefilms uit die ons zeker zullen kunnen bekoren, namelijk Batman: The Long Halloween – part 2 en Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms.

Batman: The Long Halloween – part 2 – Blu-ray & DVD – 25/08/2021 
De moordzuchtige Holiday zaait dood en verderf in Gotham City, en de spanningen tussen de misdaadfamilies Falcone en Maroni lopen hoog op. Batman, James Gordon en Harvey Dent doen wat ze kunnen om de dader te ontmaskeren, maar dan ontsnappen de superschurken Poison Ivy, Scarecrow en Mad Hatter uit het Arkham Asylum en mengen zij zich in de strijd.

Mortal Kombat Legends: Battle of the Realms – Blu-ray – 15/09/2021
Als Earthrealm geterroriseerd wordt door de Outworld barbaren van Shao Kahn is Lord Raiden vastbesloten om voorgoed een einde te maken aan het eeuwige bloedvergieten. Er zit maar één ding op: een beslissend Mortal Kombat-toernooi met als inzet de toekomst van Earthrealm. Winnen of alles voorgoed verliezen. Het universum kijkt toe hoe de winnaar de totale heerschappij verwerft.

Gepubliceerd door Praga

De ouderdomsdeken van Pragalicious maar daarom zeker niet minder delicious dan het jonge grut van de crew. Wilde als kleine jongen een console kopen maar mocht niet van zijn papa. Dus sprak hij de gevleugelde woorden "Later als ik groot ben koop ik het allemaal zelf" Als jonge snaak was hij met zijn korte broek, witte sokken en sandalen vaste klant bij de lunaparken aan zee en op de kermis. Raakte in de ban van Snake en Pong, ging al snel door naar Quake, Hexen, Doom, Wolfenstein 3D en Delta Force. Maar de grote game changers waren Quake 3 Arena (1999) en Unreal Tournament (1999). Praga beweert trouwens dat hij het buitenechtelijke (of moeten we buitenaardse zeggen) kind is van Indiana Jones en Lara Croft. We zullen hem maar in zijn geloof laten... (of tijdig zijn medicatie geven)

Eén opmerking over 'Dit zijn de nieuwe animatiefilms van Warner Home Video'

  1. Binnenkort reclame op Blu-Ray. Of de brainstorm-sessies van die geniale vondst om reclame nooit meer te kunnen doorspoelen. Er zijn toch nog zekerheden in bepaald (on)creatieve processen 😉

Reacties zijn gesloten.