Schrijf je nu in voor de bèta van Riders Republic die eind deze maand plaats vindt

Riders Republic Chaos

Een drietal weken geleden bracht Ubisoft het nieuws naar buiten dat Riders Republic zijn release op 2 september niet zou halen. De ontwikkelaars hadden meer tijd nodig om de game op te poetsen en kregen tijd tot 28 oktober.

Om hun noeste arbeid zelf te testen, kan je jezelf nu inschrijven voor de bèta die plaats zal vinden van 23 tot en met 25 augustus, en dit op PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X|S en PC via Ubisoft Connect of de Epic Games Launcher.

Met de Riders Republic Bèta krijgen we voorproefje op drie carrières: Bike Races, Snow Tricks en Air Sports (rocket wing en wingsuit). Daarnaast kunnen we deelnemen aan verschillende multiplayermodi zoals:

  • Mass Races: Hoe gekker, hoe beter in deze epische multisportieve races met meer dan 50 gamer. Elk uur verschijnen er willekeurig nieuwe races op de map, waardoor je goed zal moeten opletten om je positie in de ranking te behouden.
  • Tricks Battle: Strijd in 6v6-wedstrijden en probeer zoveel mogelijk trucs te landen op de verschillende gevarieerde onderdelen om ze te veroveren en punten te verdienen. Het team met de hoogste score wint.
  • Free for All: Daag nieuwe tegenstanders uit en laat ze zien hoe het moet via een afspeellijst met verschillende evenementen.
  • Versus Mode: Gamers vergezellen hun vrienden in hun carrièreprogressie om te zien wie de beste is.

Interesse? Schrijf je dan snel in voor de bèta. Wanneer je toegelaten wordt, kan je zelf ook nog twee vrienden uitnodigen zodanig dat je de wereld van Riders Republic samen kan ontdekken.

En als je jezelf helemaal wil voorbereiden, check dan zeker onze preview van de game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.