Ubisoft schuift de releases van Rainbow Six: Extraction en Riders Republic opnieuw achteruit

We hebben geen goed nieuws ontvangen vanuit het Ubisoft-kamp. De uitgever/ontwikkelaar heeft beslist om de release van twee grote titels te stellen.

In de eerste plaats gaat het om Rainbow Six: Extraction. In een statement op de website zeggen de ontwikkelaars meer tijd nodig te hebben om de game een volwaardige AAA-titel te maken die ons anders moet laten kijken naar co-op games. Waarschijnlijk zijn ze tot deze beslissing gekomen na de vrij lauwe ontvangst van de game tijdens de afgelopen E3. De release van Rainbow Six: Extraction verschuift daarom naar januari 2022.

Ook Riders Republic haalt de vooropgestelde release op 2 september niet, bevestigd Ubisoft. Gelukkig is het uitstel van redelijk korte duur en kunnen we op 28 oktober aan de slag met deze extreme sportsgame. In tussentijd kan je er onze preview van Riders Republic nog eens bijnemen en ontdekken waarom wij best wel enthousiast zijn over deze game.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.