Op 10 augustus serveert Xbox ons een nieuwe ID@Xbox indiestream

ID@Xbox August 2021

Voor de tweede keer in zijn geschiedenis zal Xbox een ID@Xbox-stream uitzenden waarbij de focus op indiegames gelegd zal worden. Dat heeft het Amerikaanse bedrijf laten weten op de Xbox Wire-blog.

In deze stream krijgen we meer nieuws over games zoals The Artful Escape, Ollie Ollie World, Library of Ruina en RPG Time. Daarnaast hint Jessica Ronnell, Events Manager bij ID@Xbox, naar mogelijke demo’s die we mogen verwachten. Bovendien zullen er ook enkele aankondigingen gedaan worden rondom Xbox Game Pass.

Wil je deze stream live volgen? Stem dan op 10 augustus om 18u00 af op het Twitch-kanaal van Xbox.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.