Hype! Netflix bevestigde zopas dat we het vierde seizoen van Cobra Kai in december mogen verwachten

Cobra Kai

Een van dé revelaties van de voorbij lockdown was ongetwijfeld Cobra Kai. De reeks die verder bouwde op de rivaliteit tussen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Het was al even bekend dat het vierde seizoen in de maak was en nu weten we ook wanneer de strijd om de ziel van The Valley verder gaat. Netflix heeft in een tweet bevestigd dat we in december ons mogen opmaken voor de strijd tussen Kreese en voormalige rivalen Daniel LaRusso en Johnny Lawrence.

Ik kan met mijn enthousiasme geen blijf, die grimas van Kreese in de teaser hieronder is heerlijk, dus dat wordt de eerste drie seizoen nog eens herbekijken dit weekend…

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.