Red Dead Online twee weken lang zonder PlayStation Plus te spelen

Ben je na het lezen van onze special rond Red Dead Online: Blood Money benieuwd wat de game te bieden heeft en heb je geen PlayStation Plus-abonnement?

Dan hebben we erg goed nieuws voor jou. Want normaal gezien moet je een abonnement afnemen bij PlayStation op betaalde games online te kunnen spelen met je vrienden. Deze vereiste valt de komende twee weken volledig weg, waardoor je de multiplayer mode van Red Dead Redemption 2 is nu ook kan ontdekken zonder PlayStation Plus-abonnement.

Deze actie kadert uiteraard rond de release van de uitgebreide update die Rockstar heeft uitgebracht voor Red Dead Online. Je leest er alles over in onze special.

Start je PlayStation op, kruip op je digitale paard en ontdek Read Dead Online nog tot en met 26 juli zonder PlayStation Plus-abonnement.

Gepubliceerd door MrRolfson

MrRolfson draait al heel wat jaren mee in de gameswereld. Hij startte zijn carrière bij GUNK als journalist, vaste cameraman en monteur voor GUNKtv. Games met raceauto's en voetballers in de hoofdrol speelt hij het liefst. Maar hij is ook altijd te vinden voor een goede RPG en action/adventure game. Nintendo en Mario draagt hij een bijzonder warm hart toe, maar zijn favoriete game aller tijden is toch zonder enige twijfel Bioshock.